منابع غذایی فسفر
سه شنبه, ۴ آذر ۱۳۹۳، ۰۲:۲۱ ب.ظ
منابع غذایی فسفر
فسفر
بیشتر در منابع حیوانی موجود است . گوشتهای گاو و گوسفند ، ماکیانو ماهی که غنی از پروتئین هستند دارای فسفر زیادی می باشند
. یعنی در حقیقت هر جا پروتئین هست ، فسفر زیادی یافت می شود.
لبنیات، حبوبات مثل عدس ، دانه هایی مثل بادام و تخم مرغ نیز محتوی فسفرهستند.
جدول
زیر نام چند ماده غذایی و مقدار فسفر موجود در یک را بیان می کند.
ماده غذایی |
مقدار |
میزان فسفر موجود |
ماکارونی با پنیر |
1فنجان |
322 میلی گرم |
شیر 2 درصد چربی |
1فنجان |
232 میلی گرم |
گوشت گاو |
90گرم |
210 میلی گرم |
بادام |
یک چهارم فنجان |
184میلی گرم |
عدس پخته |
یک دوم فنجان |
178 میلی گرم |
تخم مرغ |
1عدد |
86 میلی گرم |
- ۹۳/۰۹/۰۴